Bekijk nu de video van 6 minuten van 50 seconden: “Ontdek hoe je zelfstandig ondernemer kunt worden met een formule in de snel groeiende industrie van internet marketing, sociale media en web, binnen slechts een aantal maanden vanaf nu!”

Klik nu hieronder om de video te starten.

 

Vul nu gelijk het formulier onder aan de pagina in en klik op de knop "Geef me NU de gratis informatie".

NEGEER BOODSCHAP

“Ontdek nu hoe je zelfstandig ondernemer kunt worden met een formule in de snel groeiende industrie van internet marketing, sociale media en web, binnen slechts een aantal maanden vanaf nu!”

Je kunt nu je eigen bedrijf hebben en vanuit huis tegelijkertijd geld verdienen met een verbazingwekkende business-formule, beginnend vanaf je eigen huiskamer. Jouw eigen business die toekomst heeft en wordt gewaardeerd in jouw lokale gemeenschap.
 

Wanneer dit interessant is voor jou, lees dan snel verder, de informatie hieronder zal je verbazen.

Een Persoonlijke Brief van Tom Koster:
Silvolde, De Achterhoek, zaterdagmiddag 3 minuten voor half drie.

Beste Vriend,

Stel je eens voor dat je tientallen klanten hebt die keer op keer jouw diensten kopen en regelmatig terugkomen voor meer, elk jaar opnieuw. Dat is omdat bijna ieder bedrijf in jouw omgeving jouw oplossing nodig heeft. Een oplossing volgens de Franchise-Prime formule.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn – maar ik beloof je dat dat niet zo is.

Dit is een echt bedrijf dat je kunt runnen vanuit je eigen huis, zowel parttime als fulltime, daarnaast gaat het goed samen met de zorg voor je gezin en met het zijn van een geweldige ondernemer met een aantrekkelijk concept.

Je kunt ook een paar duizend Euro per maand verdienen. Je werkt samen met collega's volgens een bewezen formule. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage in jouw lokale gemeenschap.

Vul nu hiernaast even je naam, e-mail, telefoon nummer, stad/regio en land in voor onmiddellijke toegang tot jou gratis Franchise-Prime informatie.

Ontvang direct info over de 3 ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een succesvolle formule. 

Je leert de 5 basis principes waarmee je gelijk aan de slag kunt om goede resultaten te behalen.

Daarnaast ontvang je nog veel en veel meer info, waaronder een video interview met een deelnemer van het eerste uur uit Belgie.

Jouw Gratis

Franchise-Prime informatie

Maar voordat ik je ga vertellen wat dit is, zal ik je eerst vertellen wat het allemaal niet is:

Het is GEEN MLM of netwerk marketing piramide waarmee je jouw vrienden en familie lastig valt om ze geld afhandig te maken.

Het is GEEN programma waarmee je slapend rijk kunt worden en dat high-tech computer vaardigheden vereist om alleen nog maar te kunnen beginnen.

Het is GEEN programma waar je voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten koopt om ze vervolgens op te stapelen in jouw garage terwijl anderen rijk worden.

Het is GEEN loze belofte – Het is NIET nodig om een klein fortuin te spenderen aan het kopen van inventaris en het inhuren van werknemers nog voordat je maar een cent hebt verdiend.

Het is GEEN bedrijf dat diensten verleent zoals het adresseren van enveloppen, het schoonmaken van kantoren, of al het andere waarbij je matig betaald krijgt voor de uren die u erin steekt en je werk moet doen op ongewone tijden.


Beter nog, er is geen harde verkoop mee gemoeid – dit is geen systeem dat je helpt om een super-fantastische-verkoop machine te worden, zodat u een product kunt promoten dat
toch niemand wil hebben of dat toch niemand nodig heeft.

Nu dit duidelijk is gemaakt, zal ik je het verhaal vertellen…

Ik wil je laten weten waarom ik het heb ontwikkeld, hoe het voor je werkt en op welke manier je er geld mee kunt verdienen. In feite zou dit wel eens een aantrekkelijk inkomen voor je kunnen opleveren. Als je voor jezelf de ambitie hebt om iets voor jezelf te beginnen en daarvan een succes wilt maken, dan zal dit informatie zijn die je ogen opent als nooit tevoren. Lees snel verder.

Speciaal voor mensen zoals jij, hebben wij een gratis informatiepakket samengesteld waarin wij je precies laten zien wat het is en hoe het werkt. Dit informatiepakket kun je eenvoudig en snel via onderstaand formulier aanvragen. Vervolgens ontvang je het pakket onmiddellijk via e-mail.

Je leert onder andere de 3 ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een succesvolle formule (laat ik maar gelijk al vertellen wat het is: 1 = curriculum 2 = coaching en 3 = community). Je leert de 5 basis principes waarmee je gelijk aan de slag kunt om goede resultaten te behalen en daarnaast ontvang je nog veel meer info. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder even je gegevens in te vullen waarna je onmiddellijk via de e-mail jouw informatiepakket ontvangt.

Een aantal mensen gingen je voor en maken al gebruik van onze manier van ondernemen en samenwerking. Je gaat in je eigen regio klanten op een professionele manier helpen met digitale marketing, sociale media en web-diensten.

Deze website heet Franchise-Prime. Echter betreft het geen franchise, maar wel een manier van samenwerken die de voordelen van Franchise heeft, namelijk werken volgens een bewezen succes-formule, een systeem inclusief begeleiding om je te helpen je doelen te behalen en je inkomen te laten stijgen. Kennis van de Engelse taal is wel van belang omdat de informatie in het Engels is. De reden daarvan is dat we ook deelnemers uit andere Europese landen krijgen. Maakt je dit nieuwsgierig? Mooi zo, want dat is precies de bedoeling.

Vul nu hieronder even je gegevens in en klik op “Geef me NU de gratis informatie” knop en wacht een klein moment zodat jouw gegevens worden verwerkt. Vervolgens vertel ik je alle ins en outs.

Vul nu hiernaast even je naam, e-mail, telefoon nummer, stad/regio en land in voor onmiddellijke toegang tot jou gratis Franchise-Prime informatie.

Ontvang direct info over de 3 ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een succesvolle formule. 

Je leert de 5 basis principes waarmee je gelijk aan de slag kunt om goede resultaten te behalen.

Daarnaast ontvang je nog veel en veel meer info, waaronder een video interview met een deelnemer van het eerste uur uit Belgie.

Jouw Gratis

Franchise-Prime informatie

Vul nu hierboven even je gegevens in en klik op “Geef me NU de gratis informatie”

Vervolgens vertel ik je alle ins en outs (inclusief een video met iemand van het eerste uur uit Belgie).

Franchise-Prime
Tom Koster & Partners
Berkenlaan 98
7064 HT Silvolde
T: 0315-769013 (graag voicemail inspreken)
E: team@tomkoster.nl

Chamber of Commerce: 63535580
VAT number: NL855279229B01


P.S. Deze Franchise-Prime formule is nu beschikbaar voor slechts één persoon in jouw regio.

P.P.S. Vul nu gelijk bovenstaand formulier eventjes in en klik op de knop
"Geef me NU de gratis informatie"

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.