LTK & Partners

This information will be in Dutch.

Via LTK & Partners worden ondernemers in het midden- en kleinbedrijf geholpen met websites, internet marketing en sociale media.

Leon & Tom Koster helpen om meer klanten te krijgen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van online technieken en strategieën. 

Hieronder kunt u een korte video met Leon bekijken.

Per client wordt een plan op maat gemaakt en van daaruit worden de werkzaamheden uitgevoerd. Clienten hebben direct contact met of Leon of Tom. 

Persoonlijke aandacht voor klanten staat daarbij voorop. Dat is ook de reden waarom we niet kunnen werken met veel klanten. We kiezen ervoor om met een klein deel van de zogenaamde "enduser klanten" samen te werken en daarmee als het ware de diepte in te gaan.

Voordeel voor de klant is dat zij 1 aanspreekpunt hebben die voor hen alles regelt op het gebied van websites, internet marketing en sociale media. Voordeel voor de klant is dat zij niet meer diverse personen dienen te overleggen. Dit bespaart hen veel tijd en daarmee geld.

Bent u zelf ondernemer en wenst u meer informatie over de diensten van LTK & Partners, stuurt u dan een e-mail naar info@ltkpartners.nl met als onderwerp "kennismaking". Vermeldt dan ook even uw naam en telefoonnummer. Leon of Tom neemt vervolgens contact met u op voor een telefoon afspraak.

Tijdens de telefoonafspraak wordt met u een korte quickscan doorlopen om te bekijken waar uw wensen en behoefte liggen. Aan het eind zal duidelijk zijn of u geholpen kunt worden of niet.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie:

LTK & Partners
Berkenlaan 98
7064 HT  Silvolde
The Netherlands

T: 0315-769013 
E: info@ltkpartners.nl

Kvk: 72027126

Close

50% Complete

Two Step

Please fill in your name and e-mail address below.